Американката го погрешила човекот со кого ќе се кара на улица. Жена му е луда!

Ни пет, ни шест, го извади пиштолот и ќе ја пука :).

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!