Американска полицајка во последен момент му го спасува животот на старец во инвалидска количка кој заглавил на шините

Возот само што не дошол, а дедото стои заглавен на шините, не може ни да мрдне. Ваков тајминг нема ни во филмовите на Џејмс Бонд. Секоја чест за полицајката!