Американската мајка мрази кога некој ја снима во супермаркет, а нејзината реакција беше повеќе од дебилна

Покажувањето два средни прста беше ништо во споредба со она што следуваше. За жал нејзината мала ќеркичка мораше да го гледа ова.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.