Американски пастор преку ТВ ги „лечи“ верниците од корона вирусот

Им пушта некаква магија и вирусот ништо не им може. Проблемот не е што постојат вакви преваранти, туку проблемот е што има огромен број на наивни луѓе што им веруваат.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.