Американски сељак во вистинската смисла на зборот

„Реднек“ (во превод црвен врат), популарен термин за жители на руралните области во САД, затоа што вратовите им се црвени од работа по полињата.

Овој е едно ниво над „реднек“, затоа што со ваква фризура нема шанси да му изгори вратот :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.