Американските дами си нашле совршена заштита од вирусот во гаражите на мажите

Интересно е што наеднаш почнале да се грижат за своето здравје, а се со цел да накупат еден тон нездрава храна, да не ги боли мешето.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.