Американските пожарникари пристигнуваат во Австралија

Сите собрани луѓе им дадоа еден спонтан и долг аплауз, како одраз на благодарноста и восхитувањето за нивната хуманост.

Американски пожарникари пристигнаа на аеродромот во Сиднеј, за да помогнат во борбата со пожарите во Викторија.