Андреј Шевченко и Горан Пандев: Не сме ни свесни колку Пандев е ценет во светот на фудбалот

Двајца освојувачи на Лига шампиони, со успешни приказни во Серија А и Италија. Не сме ни свесни колку Пандев е ценет во светот на фудбалот. Вистински амбасадор на Македонија.

Автор: ПравНиче