Англичанец раскажува што му се случувало секогаш кога ќе седне во македонско такси

Секој македонски таксист на Англичанецот му ги врти истите муабети, а почнуваат со дојде да се жениш во Македонија а?

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.