Англичанец се обидува да научи неколку македонски поговорки

Некој му ги превел македонските поговорки и фрази на англиски, а Англичанецот се обидува да најде поента во нив. На онаа со кокошките едноставно не можеше да издржи повеќе.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.