Англичанецот во карантин ИЧ не е пијан

Жената за да го тестира му рече „Ако не си пијан, тогаш можеш ли да го кажеш саатот?“ И тој му кажа :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.