Англискиот Робин Худ може вода да му носи на индискиот

Подвизите на англискиот се смешки во однос на ова невидено херојство со лак со 3 стрели одеднаш.

Откако сите ќе ги испоубие и ќе ја спаси девојката, ќе испеат една песна и ќе поиграат малку, затоа што ова не е Холивуд, туку Боливуд :).