Англиските стражари се сериозни и газат сè пред себе (Буквално)

Секој човек што ја посетува Англија не пропушта да ги види чуварите кои се строги и професионални до претеризам.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!