„Анушка, се вратив!“ – рече мажот кој порано се врати од работа затоа што имал дојава

Инаку немаше да го сними целиот настан и да го објави на интернет. Сега сите знаат дека Анушка му набила рогови :).

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!