Апасиев ПРОТИВ Стојанче: Кој ќе вари кафе?

Апасиев со свој речник во свој стил се обидува да го убеди Стојанче да не крши ќерамиди, туку да свари по едно кафе.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.