Апсолутно романтично: Сопругот измислил песна со наслов „Сите работи коишто ги сакам кај својата жена“

Младата сопруга пријатно се изненади од овој неочекувано романтичен потег на сопругот, се поднамести во креветот за да види што сѐ ќе наброи.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.