Аптекарките и муштеријата (виц)

Маж влегува во аптека. Сопственичките се 2 сестри, стари моми околу 40 годишни!
– Имате ли презервативи големи броеви?
– Да, имаме број 48!
– Поголеми немате ли?
– Да, имаме уште неколку останати број 50!
– Јас би сакал број 52!
– Само момент да прашам „Сестро, еден човек бара презервативи број 52, што можеме да му понудиме?“
– Храна, стан и половина аптека!