Асфалтот на патот за село Сливник, Велешко, ставен непосредно пред изборите

Ова македонско лудило мора да престане еднаш засекогаш! Народот мора да се опамети и да не дозволува да го лажат како мало дете. Во 21 век немаш струја, вода, асфалт, леб за јадење…

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.