Атмосферата помеѓу мама и тато стана жешка, но животот не е фер

Мајката само сакаше да се опушти…

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.