Атрактивната гејмерка има многу палаво машко куче

Ова се избор моменти од нејзините видеа кога кучето ја нападна директно и без срам.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.