Атрактивната германска велосипедистка Виолоа Бренд ја бива и за кошарка

26-годишната европска и светска вице-шампионка во уметнички велосипедизам редовно ги почестува своите фанови со шоуа на Инстаграм и Јутуб. Уживајте!