Ау женска, колку си згодна, колку убава коса имаш… Но, оналјн романсата не тргна според планот!

Една мала искра и сѐ излезе на виделина :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.