Ауди мислат дека измислиле топла вода, а старите Лади отсекогаш имале ваква опција

Се работи за начинот на отворање на багажникот кога двете раце ти се зафатени.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.