Авионот се соочил со најголемиот непријател на небото

Јато птици и не се толку пријатна глетка доколку си пилот на авион.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!