Австралијците му го најдоа лекот на корона вирусот – тоалетна хартија

Понекогаш постапките на луѓето кои се во паника тешко се предвидуваат. Кој би рекол дека од корона вирусот најмногу ќе ќарат производителите на тоалетна хартиј?

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.