Австралијка која потрошила 120.000 долари на модификации на телото ги покри тетоважите за да може да се види себе

Во период повеќе од 10 години, Амбер Лук од Бризбејн, Квинсленд, претрпе драматични промени. Без разлика дали станува збор за 50 000 долари на скоро 600 тетоважи или 70.000 американски долари на други вонредни модификации – како што е синото мастило што се вбризгува во очното јаболко, што ја ослепе во период од три недели. 25-годишната „Сини очи бел змеј“ (така си го променила името) имала голем број други процедури, вклучувајќи разделување на јазик, зголемување на градите, бразилски лифт на задник, имплантанти на уши и полнила за образи и усни.

Сепак, како дел од забавниот експеримент за најновата епизода на „Hooked On The Look“, таа ги покри сите тетоважи на лицето и вратот за да му покаже на партнерот како изгледа без нив. Амбер вели дека не си се допаѓала на самата себе и уште кога била тинејџерка сакала да направи драстични промени.