Австралиската музичарка Тони Вотсон, 4 месеци пред нејзината песна „Dance Monkey“ да стане светски хит

Вака и само вака се стекнува светска слава! Верувајте во себе, дури и ако никој друг не верува во вас! Еве го доказот дека девојкава дури и работела како уличен музичар, но знаела дека има нешто во себе со кое може да го освои светот.