Австралиската ТВ репортерка се плаши од змии, но е вистински професионалец и реши да го каже текстот со змија на вратот

А текстот галси: „Во повеќето случаи змиите се поисплашени од вас, отколку вие од нив“. Ова сигурно не е случај во прологов :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.