Австралискиот криминалец бегал од полицијата со Форд Фокус, кога наеднаш забележал Ауди R8 крај патот со клучевите внатре

Со ваков автомобил, не само што им избега, туку имаше време и да влезе во слепа уличка и да се врати и пак да се спаси.