Автомеханичарот ќе ви покаже каква Лада му донеле на сервис, со специјална заштита од крадци на бензин

Крадењето бензин од стари автомобили е лесна задача, но сопственикот на оваа Лада се сетил како да се заштити.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.