Автомобилот го подели тракторот на половина

Еве зошто на тракторите не им треба воздушно перниче.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!