Авторот на видеото сакаше да дознае кој го вози овој бесен Лексус

А позади затемнетите стакла се крие големо изненадување.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.