Азиец се зафркава со Американците: РУК, РУК, ајм Американ!

Си ги отвори очите, како мачорот Том кога му се спиеше и почна :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.