Азиската стоковна куќа во Србија стана многу популарна „благодарение“ на коронавирусот, па добија и интервју

Азиската стоковна куќа во Темерин се прослави откако објави статус на Фејсбук за да ги извести граѓаните дека во нивната продавница „нема виЛус“. Оттогаш бројните комични коментари продолжија да се шират и едни млади луѓе од Србија решија да се упатат во стоковната куќа и лично да ја прашаат сопственичката како се справува со „тензијата“.

Очигледно е дека тие немаат коронавирус… но, ќе добијат во понеделник. Под видеото можете да ги видите и коментарите на Фејсбук.

 

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.