Азиско ниво на безбедност и заштита при работа

Работникот нема ни страв ни мозок! Нормален човек не би се качил таму ни за милион долари, а камо ли да го прави ова за обична плата.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.