Баба Ана има 102 години, од кои веќе 57 живее сложно со својата снаа, а ќе ви открие и зошто

Слушнете ја старата што вели на 1:25 :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.