Баба Добринка е новата македонска интернет ѕвезда! Ви прикажуваме кратко интервју со неа

Особено внимание обратете на моментот колку пари очекува да добие од популарноста на интернет :).

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.