Баба ми е појака ТикТокерка од тебе!

Бабата го научила играњето и реши да им покаже на младите како се прави тоа :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.