Баба ти има решение за сѐ! (виц)

– Внучко, што си толку нервозен?
– Остај бабо, ми се расипа ENTER на компјутерот.
– Што е тоа, чедо?
– Едно копче, бабо.
– Е донеси да го зашијам де!