Бабата ја однеле на вечера, каде што готвачот готви во живо пред гостите

Ова е моментот кога готвачот почна да прави егзибиции со фламбирање.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.