Бабата 12 години функционирала со скршена рака и се претворила во медицинско чудо

Докторот бил толку воодушевен што морал да го сподели видеото, со нејзина дозвола, се разбира. Скршеница зараснала како што зараснала и раката сега ѝ е сосема функционална, само што изгледа прилично морничаво.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!