Бабата е врвен експерт за грозје и жени

Убаво му објасни на новинарот како стојат работите, така што ако ви треба совет послушајте ја.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.