Бабата какви десерти јадела во животот, па ова ли било проблем?

Го среди во еден потег, без многу размислување :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.