Бабата научила финта од интернет и му ја прави на дедото

Дедо, стој да ти земам мерка за да ти сплетам џемпер :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.