Бабата премногу се внесе во виртуелната реалност

Кутрата не се снајде премногу добро во виртуелниот свет.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.