Бабата си прави домашни, викенд сокчиња со цевче, за идеално да си помине со внуците во паркот

Само случајно да не ги помеша, па некој од внуците да го добие нејзиното сокче :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.