Бабата случајно упаднала на луда викенд забава со згодни млади момци и девојки и се врати во младоста

Старата откачи за сите пари затоа што никој од присутните не знае подобро од неа дека ЕДНАШ СЕ ЖИВЕЕ!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.