Бабата возач удрила млад пар, се изнервирала и сега сака да ги тепа

Уште па и кога виде дека девојката ја снима…

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!