Багеристот со херојско срце

На градилиште во околината на Санкт Петербург, се запалила една од бараките во кои престојуваат работниците. Пожарот збесна и се закануваше да ги зафати и другите барааки, но тука е багеристот со херојско срце да го реши проблемот на вешт и интелигентен начин.