Балканците го однесоа одењето на одмор во Грција на друго ниво! Доста беа пиперки и домати!

Само има едно правило: пази да не отидеш во длабокото.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.